Tjänster

Måleritjänster

Med vår måleritjänst kan du skapa en trivsam och inbjudande atmosfär i ditt hem eller på din arbetsplats.

Vi är en målerifirma baserad i Stockholm

Vi tar hand om allt från mindre uppdrag som ommålning av ett enskilt rum, till större projekt såsom renovering av hela byggnader eller kontorslokaler. Oavsett om du önskar en modern och trendig stil, eller en mer traditionell look, kan vi skapa ett anpassat koncept för att möta dina behov och önskemål. Med vår expertis och högkvalitativa material kan du känna dig trygg med att resultatet blir långvarigt och vackert.

Måleritjänster, måleriarbete - vit vägg färg med texturerad bakgrund

Förvandla ditt hem med vår professionella måleritjänst. Kontakta oss idag för att boka din tid.

Kvalitét och service

Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativt måleri till våra kunder i Stockholm. Våra målare är utbildade och erfarna och strävar alltid efter att uppnå ett perfekt resultat som överträffar dina förväntningar. Vi vill att du som kund ska känna dig helt nöjd med våra tjänster, från själva måleriarbetet till kommunikationen och priset. Därför är vi ansvarsförsäkrade och ger garanti på alla våra tjänster.

ROT-avdrag när du anlitar målare

Genom att anlita en professionell målare för underhåll av ditt hem kan du dra nytta av ROT-avdraget, som subventionerar arbetskostnaden med 30%. Du kan dra av upp till 50 000 kronor per år och vi hjälper dig att hantera pappersarbetet och kontakten med Skatteverket. Med ROT-avdraget blir det ännu mer prisvärt att anlita oss, och med tanke på att kostnaden för färg och material finns oavsett om du målar själv eller anlitar oss, blir skillnaden i slutpris ganska liten.

Erfarna målare med rätt behörighet

Vi erbjuder professionell hjälp med målning och tapetsering för alla typer av fastigheter och lokaler, inklusive radhus, villor och lägenheter. Våra certifierade målare och hantverkare är verksamma i hela Stockholmsområdet. Kontakta oss nu för en gratis offert!