Farsta Nybyggnation

Ett av våra tidigare projekt var en nybyggnation av ett hus i Farsta. Kunden hade en tomt där de önskade att bygga ett nytt hus som skulle passa deras familj och livsstil. Vi arbetade tillsammans med kunden för att skapa en design och plan för huset som skulle uppfylla deras behov och önskemål.

Vi började med att bygga grunden för huset och sedan påbörjade själva byggnadsarbetet. Vi installerade nya väggar, tak och golv, och byggde upp rummen med hög kvalitet och omsorg om detaljerna. Vi installerade också nya el- och VVS-system och skapade en trädgård och uteplats runt huset.

Resultatet blev fantastiskt! Kunden var mycket nöjd med det nya huset och tyckte att det hade förvandlat hela området. Vi var också nöjda med resultatet och stolta över att ha kunnat leverera ett högkvalitativt och vackert hus till vår kund i Farsta.