Ekostenets

Om oss

Ekostenets AB är en högkvalitativ entreprenadfirma som arbetar smidigt och noggrant – alltid i samråd med kunden. Vi utför både större och mindre bygg- och målarjobb.

Vårt fokus

Flexibel, fokuserad och dedikerad: vi är fokuserade på att uppnå din projektvision och dina affärsmål.

Vilka är vi?

Vi är problemlösare med fokus. Projektledare med syfte. Lagspelare med ett mål i åtanke: Att leverera ditt projekt i tid, inom budget och med god resultat.

Ekostenets - Renoveringsarbete i Hus

Vi uppnår denna framgång utan att någonsin kompromissa med våra värderingar genom att tillhandahålla byggmetoder av hög kvalitet, effektiv kommunikation och en djup förståelse av byggnadsmiljön.

På Ekostenets hjälper vi varje kunds vision komma till liv. 

Vårt engagemang till samhället

Vi är ett engagerat byggföretag i Stockholm

Vi är ett engagerat byggföretag i Stockholm som brinner för att bidra till vårt samhälle på många sätt. Vi tror att företag har en viktig roll att spela när det gäller att stödja lokala initiativ och göra en positiv inverkan på vårt närområde.

 
Vårt uppdrag

Renoveringstjänster som förbättrar funktionaliteten, skönheten och värdet i våra kunders hem

Säkerhet

Människors hälsa och säkerhet är själva kärnan i det vi gör. I situationer som är fysiskt eller psykiskt osäkra vägrar vi att vara åskådare.Det gäller även miljö och klimatförändringar. Vi förespråkar hållbara lösningar och verkar i denna anda, och håller varandra ansvariga för arvet som vi lämnar efter kommande generationer.

Vårt syfte

Ekostenets AB grundades på tron ​​att varje beslut vi fattar påverkar människor och samhällen. Det är därför vi sätter människor i centrum för allt vi gör. Det är därför vi sammanför olika röster och synpunkter så att det vi skapar gör allas liv bättre. Det är därför det vi bygger kommer att ge värde till samhället långt efter vår livstid. Och det är därför vi aldrig slutar tänka på att omforma framtiden.

Kompetens

Hos oss på Ekostenets AB har vi samlat erfarna hantverkare inom bygg- och måleriarbeten. Vi har även specialister på marmor och natursten.

Vårt främsta mål är att kunden alltid ska känna sig nöjd efter avslutat arbete och för att tillgodose våra kunders önskemål och behov, så erbjuder vi gratis hembesök för att diskutera vad ni önskar få hjälp med.