Tjänster

Badrumsrenovering

Våra integrerade byggtjänster säkerställer högsta kvalitet, säkerhet och effektivitet i dina projekt.

Enkla och smidiga badrumsrenoveringar i Stockholm

På Ekostenets värnar vi om både kvalitet och tidseffektivitet. När du anlitar oss för att renovera ditt badrum i Stockholm tar processen vanligtvis mellan tre till fem veckor, beroende på projektets omfattning. Vi har alltid en av våra erfarna medarbetare på plats under hela renoveringsprocessen för att säkerställa att arbetet utförs på ett professionellt sätt.

Vi arbetar utan underentreprenörer för att ge dig som kund trygghet och förutsägbarhet när det gäller både tid och kostnader. Hos oss på Ekostenets har vi en bred kompetens inom vårt team, från VVS-montörer och elektriker till plattsättare, vilket innebär att vi kan hantera hela projektet åt dig. Vi strävar alltid efter att se till att arbetet flyter smidigt så att du snabbt kan njuta av ditt nya badrum.

 
Badrumsrenovering-stockholms badrum- Badrumsrenovering Spånga

Oavsett utmaning bygger vi på det vi vet fungerar och lyfter din vision till verklighet!

Vi arbetar enligt branschstandard för högsta kvalitet

Vi på Ekostenets är alltid uppdaterade på de senaste branschreglerna och rekommendationerna för badrumsrenoveringar i Storstockholm. Vi har genomfört badrumsrenoveringar i många olika områden och har byggt upp en gedigen erfarenhet. När du väljer oss som din byggpartner kan du känna dig trygg med att din badrumsrenovering är i goda händer.

Hos oss är kundrelationen av högsta vikt

Vi värdesätter en nära kundrelation av flera skäl. För det första vill vi att du ska vara fullt delaktig och känna dig i kontroll över processen. Men det är också dina idéer och visioner som vi vill förverkliga. Genom att lyssna på dina tankar och mål kan vi kombinera vår kunskap, kompetens och erfarenhet för att skapa det badrum du drömmer om. Vi vet att många andra företag misslyckas genom att inte lyssna på kunden. Men vi är annorlunda. Vi har en djup förståelse för dina behov och är lyhörda för dina tankar och åsikter. Eftersom det är ditt badrum, ser vi det som vår uppgift att anpassa oss efter dina önskemål.

Därför ska du anlita oss

Vid en badrumsrenovering i Stockholm är det viktigt att välja ett pålitligt företag för att undvika problem som kan uppstå med oseriösa aktörer. Här är några av anledningarna till varför du bör välja oss:

  • Vi har många års erfarenhet inom branschen och har utvecklat effektiva och säkra arbetsmetoder.
  • Vi erbjuder hjälp under hela renoveringsprocessen, från konsultation och materialinköp till renovering och slutbesiktning.
  • Vi innehar alla viktiga branschcertifikat, inklusive Säker Vatten, Byggkeramikrådet (BKR) och elbehörighet.
  • Hos oss kan du förvänta dig utmärkt service till bra priser.

Välj oss för din badrumsrenovering och lita på vårt engagemang för kvalitet och pålitlighet.