Tjänster

Totalentreprenad

Nå dina renoveringsmål med vår totalentreprenad – från planering till färdigställande!

Totalentreprenad i Stockholm

Letar du efter en helhetslösning till ett fast pris för ditt byggprojekt? Välj Ekostenets AB och låt oss sköta allt från planering till utförande. Oavsett om du renoverar din lägenhet, villa eller sommarstuga, så har vi lång erfarenhet av att leverera högkvalitativa byggtjänster till både privatpersoner och stora företag. Vi lyssnar på dina önskemål och skräddarsyr en tidsplan och budget som passar just dig. Med vårt stora nätverk av hantverkare kan du lita på att vi håller högsta standard i alla moment. Kontakta oss idag för en planering av ditt nybygge eller renovering!

 
Byggnation av nytt hem - Totalentreprenad

Oavsett utmaning bygger vi på det vi vet fungerar och lyfter din vision till verklighet!

Kompetent byggfirma

Vi är experter på totalentreprenad i Stockholm och har gedigen erfarenhet samt många nöjda kunder i bagaget. När du väljer att anlita oss kan du känna dig trygg med att ditt projekt är i goda händer. Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig till oss, vi finns här för att hjälpa dig och återkommer så snart som möjligt.

 

Efter projektet är avslutat

Vi strävar efter att ge dig en helhetslösning med vår totalentreprenad som inte bara omfattar planering och utförande av ditt projekt, utan även en fortsatt kontakt efter att arbetet är avslutat. På så sätt kan vi säkerställa att allt fungerar som det ska och att du som kund är helt nöjd med det färdiga resultatet. Läs gärna mer om våra omfattande tjänster för totalentreprenad.

Ta del av ROT-avdrag med oss

Om du anlitar oss som privatperson har du i många fall rätt att dra av för ROT (renovering, ombyggnad och tillbyggnad) på arbetskostnaderna. Detta innebär att du kan spara upp till 30% på slutsumman! Om du är osäker på om du är berättigad till ROT-avdraget, kan du enkelt kontakta oss via formuläret eller telefonnumret på vår hemsida så hjälper vi dig att ta reda på det tillsammans.