Renoverar med syfte

Vision

På Ekostenets är vår vision att revolutionera branschen i Stockholm genom att skapa stora förändringar i små utrymmen. Vi tror att varje utrymme kan förvandlas till ett bekvämt och mysigt hem och vi strävar efter att göra den visionen till verklighet för var och en av våra kunder.

Vår vision

Bygga varaktiga minnen: Vår vision är att skapa hem som familjer värnar om i många år att komma.

Kärnvärden

Vårt renoveringsföretag bygger på kärnvärdena kvalitet, pålitlighet och kundfokus. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet på vårt arbete och vi är stolta över att ha ett stort antal nöjda kunder som har valt att anlita oss om och om igen. Vi anser att pålitlighet är nyckeln till en lyckad renovering, och vi är alltid där för våra kunder när de behöver oss. Slutligen, vi sätter alltid kunden i första hand och arbetar hårt för att uppfylla deras önskemål och behov. Vi är övertygade om att dessa kärnvärden gör oss till ett pålitligt och respekterat renoveringsföretag.

Vårt team

Ett bra team är en av de viktigaste faktorerna för ett litet renoveringsföretags framgång. När varje medlem av teamet arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål, är det möjligt att uppnå högsta kvalitet på arbetet och överträffa kundens förväntningar. Ett starkt team bidrar också till att bygga upp förtroende och lojalitet från kunderna, vilket kan leda till positiv feedback och rekommendationer till andra potentiella kunder. Med ett bra team minskar stressen och ansträngningen för varje enskild medarbetare.

Våra åtaganden

Vi vet att varje beslut har en inverkan

Säkerhet

Människors hälsa och säkerhet är själva kärnan i det vi gör. I situationer som är fysiskt eller psykiskt osäkra vägrar vi att vara åskådare.Det gäller även miljö och klimatförändringar. Vi förespråkar hållbara lösningar och verkar i denna anda, och håller varandra ansvariga för arvet som vi lämnar efter kommande generationer.

Vårt syfte

Ekostenets AB grundades på tron att varje beslut vi fattar påverkar människor och samhällen. Det är därför vi sätter människor i centrum för allt vi gör. Det är därför vi sammanför olika röster och synpunkter så att det vi skapar gör allas liv bättre. Det är därför det vi bygger kommer att ge värde till samhället långt efter vår livstid. Och det är därför vi aldrig slutar tänka på att omforma framtiden.

Kvalité

På Ekostenet lägger vi stor vikt vid att leverera högkvalitativa arbeten som våra kunder kan vara stolta över. Vi tror att varje renovering är en möjlighet att skapa något minnesvärt och vi arbetar hårt för att uppnå detta mål varje dag.